Workshop Balansboll

Workshop Balansboll


Balansboll och träning på olika typer av instabila underlag är ett populärt och effektivt sätt att träna hundens kropp -  både den lednära muskulaturen, coren och de större rörelsemusklerna går att träna.

Om man tränar rätt så krävs ganska liten insats för att få stora resultat, men tränar man  fel kommer resultaten att utebli och träningen kan till och men vara skadlig.


På den här workshopen kommer vi att titta på hundar som arbetar på instabila underlag och studera hur dom hanterar sin vikt i olika positioner. Vi kommer att gå igenom hur man ser hundens styrkor och svagheter och hur man kan stärka dom. 

Dagen börjar med en teoretisk genomgång av balansbollsträning för att ge en större förståelse för vilka vinklar och linjer vi ska titta på och jobba efter när vi arbetar med hundarna. 


Tanken med worshopen är att vi tittar på varandras hundar så det är bra om alla deltagare har med sig en hund, det är dock inget krav men hör av dig i god tid innan kursen om du kommer utan hund så att jag kan ersätta med en annan hund. Datum: Lördagen 5 mars

Tid: 10.00 - 13.00 

Kostnad: 1200 kr, fika ingår

Instruktör: Anna Huss

Anmälan sker via formuläret nedan.Anmälningsformulär nedan. Du kommer att få en bokningsbekräftelse via mail med mer information om betalning och villkor.

 
 
 
 
 Vital Hund vattentrask laserbehandling hundfysioterapeut valpkurs balansboll stockholm hundrehab höftledsdysplasi OCD Osteochondros patellaluxation korsbandsskada hund hundliv hundträning tränahund schäfer rallylydnad agility hundfysio kelpie uppsala hund hundfysio valpkurs veterinär sheltie amstaff bordercollie  valp hundtränare balansboll labrador labradoodle cavapoo pudel cane corso bully staffe bullterrier märsta sigtuna watertreadmill