Katter på Vital Hund

FRISKVÅRD OCH REHABILITERING FÖR KATTÄven katter skadar sig och opereras samt drabbas av problem med lederna och åldersrelaterade symtom som artros. Trots det är det inte vanligt med katter på rehabilitering och en bidragande orsak kan vara katters benägenhet till stress.Här vill vi informera lite om vad vi på Vital Hund kan erbjuda din katt och hur vi tänker runt hanteringen av katter.


Vital Hund vattentrask laserbehandling hundfysioterapeut valpkurs balansboll balansbollskurs

STRESS HOS KATT


Katter är känsliga för bland annat nya miljöer, att bli hanterade av främmande människor, oljud, åsynen och lukten av hundar. På Vital Hund har vi vidtagit flera åtgärder för att minska kattens stress vid besök hos oss. 


Personalen hanterar katten så lite som möjligt. Om katten vill ligga kvar i bottendelen på buren eller i ägarens knä under behandlingen så går det bra, personalen kommer inte att hålla fast katten eller tvinga den till något den inte vill.


Våra betallösningar är flexibla så din katt behöver inte stå i kassan och vänta där hundar kan passera. 


Hundar är våra vanligaste kunder och därför är det oundvikligt att det inte luktar hund, finns hundhår i rummen och att det kan förekomma ljud från hundar.  Skriv alltid i bokningen att det är en katt så förbereder vi lokalen så gott vi kan,

Du som kattägare kan också planera ditt besök genom att använda en trygg och bekväm transportbur till din katt. Ta med ett tunnare tyg som kan läggas över burens framsida vid transport till och från parkeringen och inne i de öppna ytorna i lokalen. Man kan också spruta feromoner i buren hemma innan besöket. 

Det är också en bra idé att boka sista tiden på dagen då är risken mindre att ni möter hundar i lokalen.VITAL HUND


Hundfysioterapeut Stockholm


Adress: Trävaruvägen 19, 195 92 MÄRSTA

Telefon: 070-564 46 58

Email: anna@vitalhund.se

Vital Hund vitalhund vattentrask hundfysioterapeut stockholm valpkurs

Copyright © All Rights Reserved