Om Vital Hund

Om Vital Hund


Vital Hund startades i juni 2019 och öppnar i  Märsta i september 2019. I november 2020 öppnas en till mottagning i Uppsala, Innehavare av företaget är certifierad hundfysioterapeut och blivande hundinstruktör Anna Huss.


Anna har haft egen hund sedan 1999 och hundar har alltid varit hennes största intresse. Med tidigare hundar har hon tävlat agility och lydnad och nuvarande hundar tränas och tävlas i lydnad och rallylydnad.


Efter tio år som verksamhetschef i vårdbranchen tog hon 2018 klivet mot att uppfylla sin dröm om att arbeta med hund på heltid och påbörjade den ettåriga utbildningen för att bli certifierad hundfysioterapeut. När den utbildningen var avslutad påbörjade hon 2019 utbildning till hundinstruktör. 


Anna gjorde sin praktik på ReDog i Västerås och på DogMotion i Tumba. Under sommaren 2019 arbetade hon extra som hundfysioterapeut på DogMotion i Tumba.


Vital hund erbjuder en anläggning för både rehabilitering och friskvård. Mottagningen har vattentrask, laser, vibrationsplatta, bindvävsmassage samt utrustning för balansträning.

Annas ambition med Vital Hund är att det ska vara en modern och fräsch anläggning med gott om tid för varje kund och minimal stress samt att du som djurägare ska känna dig delaktig.


Ordet Vital har synonymer som livskraftig, livlig, stark, spänstig, pigg, aktiv, alert och energisk - allt det som vi vill att våra djur ska vara.


Både hundar och katter är välkomna till Vital Hund och erfarenhet finns av alla olika typer av hundar oavsett ras, storlek och temperament. 

Vital Hund vattentrask laserbehandling hundfysioterapeut valpkurs balansboll stockholm hundrehab höftledsdysplasi OCD patellaluxation hundträning tränahund schäfer rallylydnad agility hundfysio kelpie uppsala hund